miércoles, 5 de junio de 2013


Lo mejor de un libro de segunda mano es 
que cuando lo tienes en tus manos 
puedes imaginar 
los lugares dónde estuvo i a quién perteneció.


Como un buen viaje, un libro puede llevarte a lugares inesperados.




FELIZ TRAYECTO

11 comentarios:

Marta dijo...

Sí senyora, quan entro al " Re-read" d' aquí Mataró el primer que penso al fullejar un dels llibres és: qui l'haurà tingut a casa seva, a la seva tauleta de nit, qui li hauria regalat, farà encara l'olor d'aquella casa? M'agrada entrar-hi i endur-me'n un de tant en tant i així tinc dues històries, una la que l'autor em farà descobrir, i l'altre la que jo m'imaginaré del llibre.
És com agafar els apunts de la facultat de fa ja uns quants anyets i recordar aquells instants, amb escrits al costat del company/a que tenies a l'aula, de l'olor de colònia que utilitzava aleshores, d'apunts amb grup amb la lletra de l'Anna, la Nuria,etc., de l'hora que havia quedat a l'aula d'ordinadors per connectar-me i parlar amb l'amor d'una noia que estudiava a una altre facultat i un llarg etc. Em transporto a aquell instant i m'agrada.

Imprigionato dijo...

Com canvien les coses oi?
Miro al meu voltant i veig la gent amb tablets, amb llibres electrònics.. No troben a faltar el tacte dels fulls dels llibres? La seva olor? Agafar un llibre antic i adonat-te de lo groges que han quedat les fulles amb el pas dels anys..
S'està perdent..
Jo, que he agafat tard el tren de la facultat et diré que ja gairebé ningú pren apunts com abans, ara son tot ordinadors, mòvils i tablets..
Tot allò que la tecnología ens dona d'una banda ens ho treu de l'altre.
I així amb tot.

Marta dijo...

Ara pensava en mon pare, si li treus els llibres i quan més antics millor, li treus mitja vida.
I què vol dir que has agafat el tren de la facultat tard?! Mai és tard!!! Mons pares van a unes xerrades a la facultat q fan per jubilats!
Així que no és mai tard, com tu em vas dir reinventar-se i començar etapes noves a la vida sempre porten tb coses bones. I per la foto ets molt jove!
No m'imagino una classe a la facultat sense els típics apunts i fent cua a la fotocopiadora! Tot i q, si em paro a pensar, a les aules d'infantil ja tenim tablets pels nens. Temps nous
Bon dia!

Imprigionato dijo...

Cert es que mai no es tard (per això estic on estic), però accepto que no he fet les coses quan tocaven. Sí, tinc deu primaveres menys. Com vem dir tot es questió de reinventarse i voler sempre creixer i superar-se.

Marta dijo...

Gaudeix dels teus estudis, segur q ara has triat quelcom que estàs segura t'agradarà.
Jo sempre vaig tenir clara la meva "exprofessió" però és cert que sempre he dit que en un altre vida em dedicaré al teatre.
Ara anyoro entrar al bar de la facultat i sentir el remor de la gent, aquella olor de café i menjar, amb els apunts per sobre les taules. Cada etapa té els seus records que queden gravats com tatuatges a la ment.
I sort als exàmens!

Imprigionato dijo...

I perquè no provar-ho? Hi han molts cursos de teatre, no sé si dona per viure.. Però començant de nou potser troves la manera de combinar-ho. Em queda 1 mes pels exàmens... Estic cagada haha

Marta dijo...

Què estàs estudiant? Bé, si vols dir-ho per aquí. Ja veuràs que si realment t'agrada el q estàs fent, els exàmens aniràn bé, ( algun pot escapar-se però ja veuràs que en general anirà bé!)

Imprigionato dijo...

Ciències culinaries i gastronòmiques

Marta dijo...

Uau exquisit! Una professió ben vocacional també que cal estimar-la.

Marta dijo...

M
O
L
T
A

S
O
R
T

;)

Imprigionato dijo...

Haha moltes gràcies bonica